Google Reviews op basis van 19 Google Reviews
| |

De vreemde vogels

Gestart in 2012, BlueBird Media begon klein. Met de tijd is het team van BlueBird Media steeds een beetje groter geworden en is inmiddels een rare verzameling aan vogels; wij werken hard, zijn zeer informeel met elkaar en maken elke dag prachtige oplossingen voor onze klanten met veel plezier. Doe je mee?

BlueBird Media B.V. - Ricardo Kamerman

Ricardo Kamerman

Software Ninjaneer

Ricardo is een van de eerste medewerkers van BlueBird Media en is een ware schatkist aan programmeerkennis. Daarnaast heeft hij een grote voorliefde voor Portugal.

BlueBird Media B.V. - Coen Smeekes

Coen Smeekes

Head Honcho

Coen is de leider van de zwerm. Met zijn gevoel voor marketing en kennis van de markt zorgt hij ervoor dat er nieuw werk blijft binnenkomen.

BlueBird Media B.V. - Bas Knobbout

Bas Knobbout

Swiss Army Knife

Bas is van alle markten thuis; klantenservice, social media, online adverteren, het schrijven van teksten en zoekmachine optimalisatie; Bas is uw man!

BlueBird Media B.V. - Victor Bischoff

Victor Bischoff

Comic Sans Annihilator

Victor is de doorzetter van de designers; als u binnen de dag een professioneel design nodig hebt voor iets, dan is dat gisteren voor u geregeld.

BlueBird Media B.V. - Bas Visser

Bas Visser

Chief Coffee Operator (CCO)

Bas is een energieke man die lekker wilt babbelen; vooral over zoekmachine optimalisatie en hoe hij jouw website zo hoog mogelijk in Google gaat krijgen!

BlueBird Media B.V. - Kasper Kriekaard

Kasper Kriekaard

Lead Wizard

Kasper is een handyman in de code; met zijn aparte oplossingen en scherpe blik bedenkt hij interessante technieken om jouw website zo soepel mogelijk te laten werken.

BlueBird Media B.V. - Vreemde vogel

Ben jij ook een vreemde vogel?

Ben jij de volgende die ons team komt versterken?

Vlieg mee