Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom een
WordPress website?

Wil jij een goedkope maar professionele website? Een site waar je zelf makkelijk aanpassingen kan doen?

WordPress websites zijn ontzettend populair. Dit is begrijpelijk. Ze zijn snel en goedkoop in elkaar te zetten. Verder kun je zelf aanpassingen doen, zonder over ICT-kennis te beschikken. Wij helpen je graag met het maken van een WordPress website.

BlueBird Media B.V. - WordPress website

Wat is een WordPress website

WordPress is een content management system (CMS). Dit klinkt misschien ingewikkeld maar het is eigenlijk heel simpel. Het is een programma waarmee je websites kunt bouwen en onderhouden. Het grote pluspunt, je hoeft hiervoor geen kennis over programmeren te hebben. Iedereen kan relatief eenvoudig leren hoe je een WordPress website moet maken en onderhouden. Dit betekent echter niet dat zo’n website niet professioneel is. Veel grote bedrijven zoals CNN, NRC NEXT en Reuters gebruiken WordPress.

Toch kiezen veel ondernemers ervoor om iemand in te schakelen voor het bouwen van een WordPress website. Dit is heel begrijpelijk. Veel mensen hebben geen tijd of zin om te leren hoe het zelf moet. En wanneer ze hier wel tijd in stoppen, betekent dat nog niet dat ze een GOEDE WordPress website kunnen maken. Wij raden daarom ook aan om in zee te gaan met een professional.

Een WordPress website kan door een professionele webdeveloper snel in elkaar gezet worden. Het hoeft dus helemaal niet veel te kosten, wat ook een goede reden is om de hulp van een webdevelopment-bedrijf in te schakelen.

Zodra de website is gemaakt kun je gemakkelijk zelf aanpassingen doen. Bijvoorbeeld andere openingstijden, of een aanpassing in het menu wanneer jij een restaurant hebt. Je bent dus niet eeuwig afhankelijk van programmeurs, wat sommige mensen eveneens erg fijn vinden.

Klantcase

Wij hebben een mooie WordPress website gemaakt voor De Zaanse Tandarts. Mohammed Hassan had al heel wat jaar ervaring als tandarts toen hij besloot een eigen praktijk te beginnen. Hij wilde graag snel een professionele en voordelig geprijsde website hebben. Wij hebben deze pijlsnel voor hem in elkaar gezet, en het resultaat ziet er schitterend uit!

Met behulp van deze website kan hij zijn praktijk verder uitbouwen, en blijven groeien. Wij vinden het altijd fijn wanneer we een ondernemer kunnen helpen bij zo’n traject. Wij geloven in het samen creëren van waarde!

De aanpak BlueBird Media B.V.

Wij zijn een bedrijf dat inzet op resultaat. Wij werken hard om iets te maken waar onze klanten daadwerkelijk wat aan hebben. Wij helpen al jarenlang verschillende klanten uit het MKB. Wij weten dat ze vaak op zoek zijn naar een simpele oplossing die niet veel geld kost. Met onze WordPress websites kunnen we voorzien in deze behoefte. Wij denken altijd mee met de klant en leveren een product af wat hen goed helpt.

Aangezien wij niet alleen getalenteerde ICT’ers maar ook ervaren marketeers in huis hebben, zijn wij in staat een website te maken, die ook rekening houdt met marketing doeleinden. Wanneer je eveneens andere diensten wilt aanschaffen zoals SEO of Google Ads, dan is je website hier al grotendeels deel klaar voor.

Klinkt het interessant? Neem dan vooral vrijblijvend contact op!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane