Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Webshop
Development

Wil jij een op maat gemaakt webshop? Waar je alles kan aanpassen, precies zoals jij dat wilt? Een website die ook nog eens een stuk sneller en beter beveiligd is?

Een website op maat heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een WordPress site. Vaak is het niet mogelijk om een op maat gemaakte website te bestellen bij een marketingbureau, wij hebben wel die expertise in huis!

BlueBird Media B.V. - Webshop development

Wat is een op maat gemaakte webshop?

Bij een op maat gemaakte website, wordt er niet gebruik gemaakt van een content management system zoals WordPress. De website wordt geschreven met behulp van een programmeercode, zoals HTML bijvoorbeeld. Met behulp van HTML kan de inhoud van een website worden gestructureerd.

Dit klinkt misschien wat ingewikkeld, maar waar het op neer komt: bij een WordPress website kan je alleen een website ontwerpen aan de hand van de verschillende thema’s en plug-ins die zij aanleveren. Met bijvoorbeeld HTML kan je de site volledig maken zoals jij dat wilt. Je hebt dus veel meer vrijheid en mogelijkheden.

Daar komt nog eens bij dat deze websites sneller zijn, en beter beveiligd kunnen worden. Verder zijn ze efficiënter en meer gestructureerd gebouwd. Waardoor een programmeur makkelijker aanpassingen kan doen.

Klantcases

CatchUp is een sneakerwinkel in hartje Utrecht die altijd druk is. Het volgende doel was een webshop om ook online groot te worden.

CatchUp verkoopt speciale edities van sneakers. Dat is de reden dat hun assortiment voortdurend wisselt. Sommige schoenen zijn snel uitverkocht, of er zijn maar enkele op voorraad. Ze krijgen eveneens regelmatig nieuwe schoenen. Hierdoor moest er een speciaal op maat gemaakte website gecreëerd worden, waardoor dit proces zoveel mogelijk geautomatiseerd kon worden. Wij hebben een aantal technische aanpassingen gedaan, een webshop gebouwd en een kassasysteem waardoor dit proces erg soepel loopt. Een uitstekende op maat gemaakte oplossing dus!

Echter, onze op maat gemaakte sites en applicaties kunnen ook voor andere dingen ingezet worden. Door zelf te programmeren hebben wij de vrijheid en de mogelijkheden om haast alles te kunnen maken!

De aanpak van BlueBird Media B.V.

Wij maken al jarenlang met veel succes websites op maat. In de loop der jaren hebben we een bepaalde manier van werken ontwikkeld die erg efficiënt is. Wanneer je bij ons aanklopt voor een op maat gemaakte applicatie of website, dan zullen wij altijd goed meedenken. Aan de hand van onze ervaring zullen wij adviezen geven. Wij merken vaak dat we klanten met een aantal tips de goede richting in kunnen sturen waardoor het eindproduct vele malen sterker wordt.

Zodra wij samen met de klant een goed idee ontwikkeld hebben, zullen we aan de uitvoering beginnen. Wij werken hard, waardoor we projecten snel kunnen afronden. Tegelijkertijd letten we op de details, en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes goed geregeld is.

Onze domein extensies

.NL

€ 10,99

per jaar

.COM

€ 15,99

per jaar

.EU

€ 14,99

per jaar

.BE

€ 9,99

per jaar

.ORG

€ 14,99

per jaar

.INFO

€ 24,99

per jaar

.GLOBAL

€ 64,99

per jaar

.DE

€ 9,99

per jaar

.NET

€ 19,99

per jaar

.ES

€ 9,99

per jaar

.FR

€ 9,99

per jaar

.NU

€ 19,99

per jaar

.ONLINE

€ 34,99

per jaar

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane