Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom
Social Media Posts?

Wil jij gratis jouw doelgroep bereiken? Ontdekken wat jouw klanten vinden van bijvoorbeeld nieuwe producten? Een professionele indruk achterlaten?

Dan zijn een Social Media account en Social Media posts echt iets voor jou. Wij kunnen je helpen om het meeste uit jouw Social Media te halen!

BlueBird Media B.V. - Social Media Posts

Wat zijn Social Media posts en wat hebben ze jou te bieden?

Er zijn heel veel Social Media platforms, zoals Facebook, Instagram, TikTok en Snapchat. Hoewel er veel verschillen zijn tussen deze platforms, zijn er ook vele overeenkomsten. Voor allen geldt dat je zowel betaalde, als onbetaalde (organische) posts hebt. De betaalde worden meestal aangeduid als advertenties, terwijl de organische gewoon Social Media posts worden genoemd. Beide hebben zo hun voordelen, en kunnen elkaar versterken. Hieronder lees je wat de voordelen zijn van organische Social Media posts.

Maar wat zijn dat eigenlijk Social Media posts? Dat verschilt natuurlijk per platform. In zijn algemeenheid zijn het video’s, foto’s of teksten waarmee je communiceert met je volgers. Het grootste voordeel van deze posts is dat het gratis is. In tegenstelling tot Social Media advertenties, hoef je geen geld af te staan aan het platform om je boodschap naar buiten te brengen. Het is dus een hele goedkope manier om contact te onderhouden met je klanten.

Een ander enorm voordeel, je krijgt gelijk feedback van je doelgroep. Hierdoor kun jij je klanten goed leren kennen. Bij elke post die je doet hebben ze de mogelijkheid om een reactie achter te laten. Maak hier gebruik van!

Verder is het een goede manier om onder de aandacht te blijven van je klanten. Wanneer je regelmatig wat post, zullen klanten jou niet vergeten, de kans dat ze opnieuw een aankoop doen is dan ook hoger.

Verder is het professioneel om, als bedrijf zijnde, bijvoorbeeld een Facebookaccount te hebben met wat mooie posts. Het komt niet goed over wanneer iemand jou niet kan vinden op Facebook. Met behulp van jouw Social Media posts kan je ook makkelijk laten zien waar jouw merk voor staat.

Klantcases

Wij verzorgen al jarenlang de Social Media posts voor verschillende klanten. Middag Leerdam is een van de klanten waar wij al jarenlang mee samenwerken. Wij posten regelmatig plaatjes van schitterende tegels uit hun assortiment. Dit geeft hun Facebookaccount een professionele uitstraling, en geeft de bezoekers inzicht in het prachtige assortiment wat Middag Leerdam te bieden heeft.

De aanpak BlueBird Media B.V.

BlueBird Media heeft veel ervaring met het beheren van Social Media accounts. Wij maken hele sterke posts. Dat komt omdat wij veel expertise in huis hebben. Aan de ene kant hebben wij goeie designers die een aantrekkelijke post kunnen ontwerpen, en aan de andere kant zullen onze ervaren marketeers ervoor zorgen dat de juiste doelgroep bereikt wordt met de juiste boodschap. Door deze wisselwerking kunnen we een hoogstaande kwaliteit garanderen.

Wij hebben verder een effectief werkproces, waardoor we op een hoog tempo kunnen werken. Aangezien wij een uurtarief hanteren, leidt dit tot voordelige prijzen.

Wij overleggen altijd met onze klanten, zodat wij hun bedrijf goed leren kennen. Op die manier kunnen we hele relevante posts ontwerpen, die passen bij de merkbeleving van de organisatie.

Lijkt het jou interessant om wat met Social Media te doen, of wil je jouw kanalen verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact op!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane