Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Search
Engine
Optimization

Wil jij dat je website beter gevonden wordt in Google? Zou jij graag meer website bezoekers krijgen, om op die manier een hogere omzet te genereren? Dan is linkbuilding een onderdeel waar je zeker aandacht aan moet besteden.

Het verkrijgen van goede links is erg belangrijk om hoger te scoren in Google. Echter, veel ondernemers hebben hier de nodige moeite mee. Gelukkig is het voor ons een gemakkelijke klus. Wij hebben namelijk in de loop der jaren een enorm netwerk opgebouwd waardoor wij snel een mooi linkprofiel voor je kunnen opbouwen!

BlueBird Media B.V. - Search Engine Optimization

Wat is linkbuilding ?

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt al het werk aangeduid wat je kan ondernemen om hoger te komen in Google. SEO bestaat uit drie onderdelen: content, linkbuilding en technische SEO. Elk onderdeel vereist een eigen aanpak. Technische SEO is, wanneer dit door een ervaren ICT’er wordt uitgevoerd, makkelijk en snel uit te voeren. Echter, het creëren van de juiste content en het verzamelen van goede links is een stuk tijdrovender. Het duurt vaak een poos voordat het resultaat oplevert.

Met linkbuilding wordt het verzamelen van relevante backlinks bedoelt. Andere websites kunnen naar jouw website linken. Hoe meer links jij krijgt, hoe hoger je in Google komt. Tenminste als deze links van kwalitatief hoogstaande websites afkomstig zijn. Wanneer links van sites komen met een slechte reputatie, kan dit zelfs schadelijk zijn voor je ranking. Maar hoe kom je dan aan de beste links?

Je kunt proberen om goede content te schrijven, en dan hopen dat mensen vanzelf naar je gaan linken omdat zij deze content als nuttig ervaren. Je kan ook een wat assertieve benadering kiezen. Benader bijvoorbeeld bedrijven met de vraag om links te ruilen. Toch zijn beide manieren tijdrovend en is succes niet verzekerd. Wanneer je van onze diensten gebruik maakt, kun je direct een flink aantal relevante links krijgen. Maak gebruik van ons uitstekende netwerk!

Klantcases

Gedurende de meer dan 10 jaar dat wij actief zijn hebben we al veel klanten geholpen met hun linkbuilding. DDL Tuning behoort tot een van onze succesverhalen. Wij verzorgen de SEO voor hen, en linkbuilding is hier een belangrijk onderdeel van. Het verzamelen van relevante en goede links heeft eraan bijgedragen dat ze momenteel op nummer 1 posities staan, wanneer iemand zoekt naar ‘scooter tuning’ of ‘brommer tuning’. Dit levert elke maand duizenden bezoekers op, waardoor de klandizie enorm is toegenomen.

Wij kunnen dit werk ook voor jouw bedrijf oppakken, neem vrijblijvend contact op!

De aanpak van BlueBird Media B.V.

Het linkbuilding gedeelte van SEO is een van onze specialiteiten. Er zijn maar weinig marketingbureaus die aan ons kunnen tippen. Hoe is dit zo gekomen?

Wij zagen al heel vroeg het belang in van linkbuilding. Daarom hebben wij vanaf het begin, zo’n 10 jaar geleden, hier veel aandacht aan besteedt. Dit heeft in de loop der jaren zijn vruchten afgeworpen. Vandaag de dag hebben wij een enorm linkbuilding netwerk, wat zijn gelijke niet kent. Met behulp van dit netwerk kunnen wij snel relevante en kwalitatief hoogwaardige links regelen.

Wij zullen kijken wat voor bedrijf je hebt, welke pagina’s en zoekwoorden belangrijk zijn om hoog op te scoren, en vervolgens zullen wij een mooi en effectief linkprofiel opbouwen.

Vind je dit goed klinken? Neem dan vrijblijvend contact op, wij willen je maar al te graag helpen met je linkbuilding!

Wat is SEO-copywriting ?

Wil jij hoger scoren in Google? De hoogste posities zorgen voor de meeste bezoekers en dit leidt tot de hoogste omzet. Zie jij dit wel zitten? Dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan zoekmachineoptimalisatie (SEO), en met name SEO-copywriting.

Tegenwoordig is het noodzakelijk om goede content te hebben wanneer je hoger wilt scoren in Google. Alleen wanneer jij inhoudelijke en goed geschreven teksten op je website hebt staan, die de bezoekers waardevolle informatie geven, kan je erin slagen je positie in Google te verbeteren. Niet elke ondernemer heeft de vaardigheden of de tijd om de juiste content te schrijven. Geen nood, wij hebben gespecialiseerde SEO-copywriters die deze klus gemakkelijk kunnen klaren!

Wat is SEO nou eigenlijk ?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) wordt ingezet om hoger te komen in Google. Er zijn drie elementen die hierbij een rol spelen: content, linkbuilding en technische SEO. Waar vroeger vooral de nadruk lag op linkbuilding, wordt het hebben van de juiste content steeds belangrijker. Goede en relevante teksten dus.

SEO-copywriting is de kunst van het schrijven van mooie teksten. Dit is geen makkelijk karwei. Goed en vermakelijk schrijven leer je niet zomaar. Het kost jaren voordat iemand dit goed onder de knie heeft. Verder moet je ook nog goed weten waar Google waarde aan hecht, alleen op die manier kan je de tekst optimaliseren en beter scoren in de zoekresultaten. Vandaar dat veel ondernemers ervoor kiezen om SEO-copywriting uit te besteden.

Wanneer je dit aan ons overlaat, weet je zeker dat je resultaten boekt. Wij hebben 10 jaar ervaring in SEO en gespecialiseerde SEO-copywriters in huis. Wij zullen je bedrijf en website goed analyseren zodat we precies weten op welke zoekwoorden jij gevonden kan worden. Vervolgens zullen we relevante teksten schrijven die inhoudelijk sterk zijn, en afgestemd zijn op jouw doelgroep. Door rekening te houden met de algoritmes van Google bij het schrijven van deze teksten, zal je steeds hoger scoren op de uitgezochte zoekwoorden. Je krijgt hierdoor meer relevante websitebezoekers wat uiteindelijk leidt tot een hogere omzet!

Klantcases

Wielservice Nederland werkt al jaren samen met BlueBird Media. Wielservice Nederland verkoopt allerlei artikelen die je kunt gebruiken wanneer je aan je auto wilt sleutelen. Wij hadden in eerste instantie alleen een mooie website voor hen gemaakt, met een gebruiksvriendelijke webshop en een overzichtelijke lay-out. Wielservice Nederland vroeg ons of wij ze ook konden helpen om hoger te scoren in Google.

Onze copywriters gingen gelijk aan de slag. Voor elke productcategorie die zij hebben, van ventielen tot balanceergewichten, hebben wij een goede en informatieve tekst geschreven, waar de websitebezoekers echt wat aan hebben. Het gevolg is dat de omzet van Wielservice Nederland sterk gestegen is. Steeds meer mensen kopen hun producten!

Wil jij ook SEO-successen vieren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, om te zien wat onze SEO-copywriters voor je kunnen betekenen.

De aanpak BlueBird Media B.V.

Wij hebben in de loop der jaren een bepaalde aanpak ontwikkeld op het gebied van SEO-copywriting die zijn effectiviteit bewezen heeft. Wij vinden een aantal dingen erg belangrijk.

Allereerst moet de tekst heel goed aansluiten bij het bedrijf en de doelgroep. Om dit voor elkaar te krijgen, werken we nauw samen met onze klanten. Zij kennen hun ‘business’ natuurlijk als geen ander, en kunnen onze SEO-copywriters de juiste instructies geven. Op deze manier kan je hoogwaardige content creëren die Google beloont met een hoge positie in de zoekresultaten.

Ten tweede zijn wij altijd erg resultaatgericht, wij houden van aanpakken en verspillen geen tijd aan onnodige fratsen. Voor ons is goede marketing, effectieve marketing. Op die manier kunnen wij snel uitstekende teksten produceren, waardoor we onze diensten tegen een voordelig tarief kunnen aanbieden.

Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact op, dan kunnen we om de tafel zitten en zien waar wij je bij kunnen helpen. Wij staan voor je klaar!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane