Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom 360
foto's?

Wil je meer klanten in je winkel? Wil jij dat websitebezoekers een duidelijk en aantrekkelijk beeld van jouw winkel krijgen? Dat ze precies weten wat ze kunnen verwachten?

Dan zijn 360 foto’s iets voor jou. Met deze foto’s kunnen websitebezoekers digitaal rondlopen in je winkel. Dit geeft ze wat meer informatie en een gevoel van vertrouwen. Hierdoor is de kans groter dat ze daadwerkelijk langskomen bij jouw fysieke winkel. Wij kunnen mooie 360 foto’s voor je maken!

BlueBird Media B.V. - 360 foto's

Wat zijn 360 foto's en wat zijn de voordelen?

Misschien heb je nog nooit van 360 foto’s gehoord. Het concept is heel simpel. Met behulp van deze foto’s zie je niet één kant van de ruimte, maar kan je het geheel overzien, 360 graden dus. Wanneer je een aantal 360 foto’s achter elkaar plaatst, kun je een goed beeld van je hele winkel geven. Het is net alsof je er in het echt rondloopt.

Wat is het voordeel van het plaatsen van zo’n 360 foto op je website? Mensen krijgen zo een betere indruk van je winkel. Ze zullen vervolgens ook eerder naar je winkel komen, omdat ze er wat meer vertrouwd mee zijn geraakt, en omdat ze precies weten wat ze kunnen verwachten. Wanneer jij een hele mooie winkel hebt, komt dit met een 360 foto natuurlijk het beste over.

Je kunt je 360 foto ook koppelen aan Google Streetview en Google Maps. Mensen kunnen bepaalde plaatsen, zoals een winkelcentrum, vanuit Google bekijken. Zij krijgen dan een 360 beeld. Ze kunnen hier ‘rondlopen’, om goed te kijken wat voor winkels er allemaal zijn. Wanneer jij deze koppeling maakt, kunnen mensen vanuit het digitale winkelcentrum ook digitaal jouw winkel inlopen. Op deze manier val je een stuk beter op wanneer iemand gebruik maakt van Google Streetview. Dit kan zorgen voor flink wat meer bezoekers op je website en in je fysieke winkel. Vooral bedrijven in toeristische hotspots en drukke winkelstraten hebben veel aan deze functie.

Klantcase

Voor Badkamer Evolutie hebben wij een aantal 360 foto’s genomen, waardoor de klant een rondleiding krijgt door hun prachtige showroom vol met luxueuze badkamers. Het belangrijkste doel van de onlineactiviteiten van Badkamer Evolutie is om zoveel mogelijk mensen naar hun showroom te krijgen. Hier kunnen ze de klanten namelijk persoonlijk spreken, en overtuigen van de kwaliteit van hun prachtige badkamers. De 360 foto’s helpen enorm in dit opzicht, de klant krijgt een heel mooi en accuraat beeld van de showroom, waardoor ze enthousiast raken en eerder langs zullen komen.

De aanpak BlueBird Media B.V.

Wij hebben een aantal ervaren designers in huis, waarvan er één gespecialiseerd is in fotografie. Hierdoor kunnen wij mooie 360 foto’s leveren, die je winkel op een fraaie wijze vastleggen. De 360 foto wordt op die manier het online visitekaartje van je bedrijf.

Omdat wij eveneens een marketing en webdevelopment bedrijf zijn, kunnen we ervoor zorgen dat het meeste uit jouw 360 foto’s wordt gehaald. Wij kunnen ze bijvoorbeeld koppelen aan je Google Mijn Bedrijf profiel, wat erg goed is voor je lokale online zichtbaarheid.

Heb jij interesse in een 360 foto? Je kunt vrijblijvend contact opnemen, om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wij staan voor je klaar!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane