Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom
een menukaart?

Heb jij een restaurant of een café? Dan is de menukaart essentieel. Een goede kaart op de website trekt meer bezoekers aan. Tegelijkertijd zijn mensen eerder geneigd om meer te bestellen, wanneer ze over een goede menukaart beschikken.

Onze designers willen u graag helpen bij het ontwerpen van een aantrekkelijke menukaart!

BlueBird Media B.V. - Menukaarten

Het belang van een menukaart

Iedereen weet wel wat een menukaart is: je kunt hier lezen wat voor eten en drinken je kunt bestellen. Toch zullen er genoeg mensen zijn die niet stilstaan bij het belang van een goede kaart.

Een menukaart kan heel belangrijk zijn om bezoekers aan te trekken. Tegenwoordig is het gebruikelijk dat mensen je restaurant eerst even Googelen voordat ze bij je gaan eten. Op je website zullen ze, als een van de eerste dingen, gelijk naar je menukaart kijken. Wanneer dit een aantrekkelijke kaart is zullen ze eerder geneigd zijn om langs te komen. Je moet het dus zien als het visitekaartje van je bedrijf.

Verder zorgt een volledige, aantrekkelijke en overzichtelijke menukaart ervoor dat mensen meer zullen bestellen. De kaart moet uitnodigend zijn. Wij zorgen ervoor dat de menukaart de juiste uitstraling heeft die de sfeer van je restaurant goed overbrengt en hieraan bijdraagt.

Aan de ene kant is de ondernemer voor een groot deel verantwoordelijk voor de menukaart, hij of zij bepaalt namelijk de prijzen en de gerechten. Echter, wij kunnen ook een belangrijke rol spelen. Met onze ervaring kunnen wij een aantrekkelijk, origineel en overzichtelijk design voor de kaart ontwikkelen.

Klantcase

Voor Jasmine Palace, een bekend restaurant in de regio Utrecht, hebben wij de menukaart samengesteld. Het is een Aziatisch restaurant met Westerse invloeden. De balans en harmonie in hun gerechten zijn erg belangrijk. Zij halen veel inspiratie uit de traditionele Feng Shui filosofie. Deze Chinese levensleer heeft als doel positieve energie voort te brengen.

Een bijzonder restaurant dus, met een bijzondere visie. De menukaart die wij gemaakt hebben brengt dit goed over. Het is een zuiver en harmonieus design, wat tegelijkertijd de traditionele Chinese invloeden goed vastlegt. De klant ervaart meteen de unieke uitstraling van het restaurant zodra hij of zij de kaart openslaat.

Wij hebben er ook voor gezorgd dat alles overzichtelijk is weergegeven, zodat de klant makkelijk kan zien wat voor gerechten er zijn en hoeveel ze kosten.

De aanpak BlueBird Media B.V.

Wij werken nauw samen met onze klanten. Hierdoor kunnen we hun wensen goed door vertalen naar het uiteindelijke ontwerp. Op die manier krijgt de klant iets moois aangeleverd wat past bij hun wensen.

Verder zijn onze designers ervaren, waardoor ze snel een kwalitatief hoogstaand product kunnen leveren.

Heb je interesse? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. We kunnen dan overleggen over wat we voor je kunnen betekenen. Wij staan voor je klaar!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane