Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom
Google Mijn Bedrijf?

Wil jij lokaal beter gevonden worden in Google? Meer relevante websitebezoekers uit je directe omgeving? En op die manier meer klanten werven, wat tot een hogere omzet leidt?

Google Mijn Bedrijf is hier erg geschikt voor. Het is een meer dan uitstekende tool om lokaal meer bekendheid te krijgen. Wij helpen je graag bij het maken en optimaliseren van jouw Google Mijn Bedrijf account!

BlueBird Media B.V. - Google Mijn Bedrijf

Wat is Google Mijn Bedrijf

Wanneer je iets intypt in Google, dan krijg je verschillende resultaten te zien. Bovenaan staan meestal advertenties, je moet Google betalen om hier te staan. Daaronder zie je vaak Google Mijn Bedrijf resultaten.

Deze resultaten tonen bedrijven in de buurt die een product of dienst leveren dat aansluit bij hetgeen waar je naar zoekt op Google. Wanneer jij lokaal beter gevonden wil worden, dan is het heel belangrijk om wat met Google Mijn Bedrijf te doen. Waarom?

Wanneer je zoekt op Google, dan verschijnen de Google Mijn Bedrijf resultaten bijna helemaal bovenaan. Ze staan boven andere organische (niet-betaalde) resultaten. Zoals je misschien wel weet, drukken mensen veel meer op sites die bovenaan de pagina staan bij een zoekmachine.

Verder nemen de Google Mijn Bedrijf resultaten veel ruimte in beslag. Ze zijn dus goed zichtbaar, wat ook uitnodigt tot klikken.

Een ander enorm voordeel: heel veel concurrenten beseffen het belang van Google Mijn Bedrijf niet. Zij hebben geen account, en proberen dus niet hun profiel te verbeteren. Het is daarom gemakkelijk om de concurrentie te overtreffen en op die manier hoog te scoren in de zoekresultaten.

Tenslotte hoef je Google geen geld te betalen om op deze positie terecht te komen. Ter vergelijking: bij Google Ads ben je meestal tussen de 1 a 2 euro kwijt voor elke klik op je advertentie! Je bent dus veel goedkoper uit.

Het enigste probleem: voor een leek kan het ingewikkeld zijn om Google Mijn Bedrijf optimaal in te stellen. En je moet wel degelijk een mooi account hebben wanneer jij echt succes wil behalen. Gelukkig kun je een beroep doen op ons! Met onze ervaring kunnen we binnen een handomdraai jouw profiel uitstekend inrichten.

Klantcase

Wereld Restaurant Samen is een van onze klanten. Wij hebben hun op verschillende manieren geholpen. Niet alleen hebben wij een mooie website voor ze gemaakt, ook hebben we hen geholpen met hun Google Mijn Bedrijf account. Tegenwoordig scoren ze heel hoog op lokale zoekopdrachten!

Wij hebben hun account verbeterd door gebruik te maken van verschillende technieken. Het is bijvoorbeeld essentieel om complete informatie, goede foto’s en positieve reviews te verkrijgen. Wij weten precies hoe wij dit en andere dingen aan moeten pakken. Neem contact op wanneer je meer wilt weten!

De aanpak BlueBird Media B.V.

Bluebird Media is al meer dan 10 jaar actief in de internetwereld. Gedurende deze periode hebben wij veel geleerd. Een van de belangrijkste lessen: op het internet blijft niets hetzelfde. Google verandert hun algoritme voortdurend. Je moet constant op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen wanneer je succes wilt behalen.

Google Mijn Bedrijf is ook relatief nieuw. Wij zagen meteen de waarde van deze feature, en hebben de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen met hun account. Deze ervaring kunnen wij goed gebruiken om jou te helpen!

Bij al onze marketing-inspanningen staat data centraal. Wij hanteren namelijk een resultaatgerichte aanpak. En alleen aan de hand van de juiste data kun je nagaan wat wel en niet werkt. Op die manier blijven we optimaliseren totdat we het beoogde eindresultaat behaald hebben!

Lijkt een Google Mijn Bedrijf account jou interessant? Wij willen je graag helpen. Neem contact met ons op!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane