Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom een
gepersonaliseerde stempel?

Wil je een stempel met je eigen bedrijfslogo? Wil je dat al jouw brieven, pakketjes en documenten goed herkenbaar zijn en professioneel overkomen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen niet alleen een logo voor je maken (als je deze nog niet hebt), wij kunnen ook een stempel aanleveren waarmee je al jouw bedrijfspapieren kunt stempelen.

BlueBird Media B.V. - Stempel

Wat is een gepersonaliseerde stempel, wat zijn de voordelen?

Iedereen weet wat een stempel is, een voorwerp waarmee je (inkt)afdrukken kunt maken op papier in een bepaald patroon. Veel mensen zijn zich er echter niet van bewust dat het ook een mogelijkheid is om een gepersonaliseerde stempel te nemen. Met de gepersonaliseerde versie kan je precies de afdruk creëren die jij verlangt. Dat kan bijvoorbeeld het logo van je bedrijf zijn.

Wat zijn hier de voordelen van? Met een gepersonaliseerde stempel kan je al de papieren van je bedrijf stempelen, wat erg handig is voor de interne, maar vooral voor de externe communicatie. Je papieren worden natuurlijk een stuk herkenbaarder wanneer er een stempel opstaat in de vorm van je bedrijfslogo. Klanten zullen je post gelijk herkennen, wat de kans dat ze het snel openmaken flink verhoogt. Verder komt het natuurlijk erg professioneel over. Het geeft een gevoel van degelijkheid en betrouwbaarheid. Tenslotte ziet je communicatie er ook heel stijlvol en verzorgd uit.

Klantcases

Wij hebben voor BDM Automotive een fraai logo ontwikkeld wat de uitstraling van hun bedrijf goed weergeeft. Het ziet er luxe, maar tegelijkertijd ook snel en stoer uit. Het past precies bij het type auto’s dat zij aanbieden. Wij hebben ook een gepersonaliseerde stempel ontwikkeld waarmee dit bedrijf al hun correspondentie met dit logo kan voorzien. Hun gestempelde papieren zien er nu uitermate professioneel, stijlvol en herkenbaar uit!

De aanpak BlueBird Media B.V.

Bluebird Media heeft vele specialismes in huis. Dit is erg voordelig. Wanneer je bij ons bijvoorbeeld een gepersonaliseerde stempel bestelt, kunnen wij hiervoor ook gelijk een mooi logo ontwerpen. Op die manier heb je één aanspreekpunt wat erg handig en overzichtelijk is.

Verder hebben wij jarenlange ervaring, waardoor wij efficiënt kunnen werken. Wij kunnen daarom snel leveren, en omdat wij een uurtarief hanteren is het bedrag dat je betaalt ook voordelig.

Heb je interesse? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen, om te vragen naar de mogelijkheden!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane