Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom
flyers?

Wil jij op een goedkope manier vele potentiële klanten bereiken? Wil je zelf bepalen wie de flyer ontvangt? Op een effectieve manier aan je merkbekendheid werken?

De flyer is hier uitermate geschikt voor. Voor weinig geld kun je duizenden flyers laten drukken. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat de flyer de juiste boodschap overbrengt. Onze designers kunnen je hierbij helpen!

BlueBird Media B.V. - Flyers

Wat is een flyer en wat zijn de voordelen?

Een flyer bestaat uit een enkel blad waar aan beide zijdes een reclame-uiting gedrukt kan worden. Flyers worden al jarenlang gebruikt door bedrijven om aan hun merkbekendheid te werken. Tegenwoordig is online adverteren enorm populair, dit betekent niet dat flyers niet meer bruikbaar zijn, het tegendeel is waar!

Het enorme voordeel van een flyer is dat je er heel goedkoop duizenden kunt drukken. Daarom is de flyer erg geschikt voor start-ups die niet veel kapitaal hebben. Je kunt ook snel over de flyer beschikken, waardoor je vrijwel direct aan de slag kan gaan. Ook voor wat grotere bedrijven kan een flyer nog steeds heel doeltreffend zijn.

Een ander voordeel van flyers, je kunt ze verspreiden waar jij dat wilt. Wanneer jij bijvoorbeeld een eetgelegenheid hebt, is dit heel handig. Je kan de flyers in de buurt van jouw restaurant uitdelen of door de brievenbus doen, zodat je zeker weet dat de juiste doelgroep bereikt wordt. Mensen in de buurt zullen namelijk je belangrijkste klanten zijn.

Een flyer is alleen doeltreffend, wanneer deze goed in elkaar steekt. Je moet gelijk duidelijk maken waarom jouw bedrijf interessant is en wat je te bieden hebt. Je moet tegelijkertijd met een goede call-to-action komen die de lezer overhaalt om wat te kopen. Tenslotte heb je maar beperkte ruimte om je boodschap te vertonen. Je moet dus goed nadenken over je tekst en design, gelukkig hebben wij hier ruime ervaring mee!

Klantcase

Een relatief nieuwe klant van ons is ‘De Zaanse Tandarts’. Dit is de tandartspraktijk van Mohammad Hassan, die onlangs voor zichzelf is begonnen, nadat hij een aantal jaar in loondienst ervaring op had gedaan. Het is dus een start-up en vandaar een uitermate geschikt bedrijf voor een flyeractie. Met weinig geld heeft hij duizenden flyers verspreidt in Zaandam, de stad waar hij graag meer klanten wil werven.

Wij hebben een aantrekkelijke flyer gemaakt, die er niet alleen aantrekkelijk uitzag, maar die ook op een duidelijke manier de lezer informatie gaf over de tandartspraktijk. Een duidelijke call-to-action was eveneens aanwezig, om de lezer te overtuigen actie te ondernemen.

Het was zo’n succes dat ‘De Zaanse Tandarts’ nog tweemaal duizenden flyers extra bij heeft laten drukken!

De aanpak BlueBird Media B.V.

Onze designers en copywriters kunnen voor jou een prachtige en doeltreffende flyer maken. Vanwege de ervaring van ons team kunnen we heel snel leveren. Het werk kan in principe binnen een dag gedaan zijn. De snelheid van ons werk is ook voordelig voor je portemonnee, aangezien we met een uurtarief werken. De deskundigheid van ons team garandeert een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Heb je interesse? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen, om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane