Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Marketing

Wil jij een hoog return on investment behalen met je marketingactiviteiten? Weinig geld uitgeven maar er wel veel voor terugkrijgen? Dan is BlueBird Media B.V. iets voor jou.

Met onze marketing strategieën haal je het beste uit alle marketing aspecten van je website. E-mail is een van de effectiefste vormen van marketing. Wij helpen je graag om hier een succes van te maken!

BlueBird Media B.V. - Marketing

Wat is marketing ?

Marketing is een term wat door veel bedrijven gebruikt wordt. Het is het proces van onderzoeken, creëren en waarde leveren voor een doelgroep met goederen en diensten. De vele jaren ervaring die BlueBird Media B.V. ondertussen heeft opgebouwd, betekent dat wij in elke branche thuis zijn en al bijna direct aan de slag kunnen gaan. Offline en online marketing zijn wij gespecialiseerd in en wij helpen jou graag verder op weg om van jouw bedrijf een succes te maken.

Vormen van marketing

In de marketing wereld heb je verschillende soorten marketing en de twee belangrijkste zijn: B2B en B2C marketing. Business2Business en Business2Customer marketing. Hier letten wij ook voortdurend op. Verkoop jij een product of dienst waar de zakelijke klant alleen profijt van zou hebben? Dan richten wij onze marketing activiteiten die B2B gerelateerd zijn.

Verkoop jij een product of dienst waar de individuele klant het meeste baat bij heeft? Dan richting wij onze focus op de juiste doelgroep die het meeste profijt heeft bij jou product.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende vormen van marketing:

De aanpak van BlueBird Media B.V.

Wij leveren altijd een aanpak op maat. Dat houdt in dat wij nauw overleg hebben met onze cliënten om hun klanten zo goed mogelijk te leren kennen. Op die manier kunnen wij de beste campagnes opstellen. Met A/B tests, grondige analyses van de markt en uitzicht op de toekomst onderscheiden wij ons met de rest.

Bij ons draait het altijd om het eindresultaat, wij meten wat het werk oplevert. Doormiddel van een sterke marketing campagne zorgen we ervoor dat jij in no-time een succesvoller bedrijf hebt. Op die manier haal je het meest uit je bedrijf.

Klinkt dit interessant? Je kunt geheel vrijblijvend contact opnemen. Wij willen je graag helpen!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane