Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Website
Development

Wil je je klantenkring vergroten? Goed vindbaar zijn op het internet? Gemakkelijk communiceren met je klanten? En misschien wel het belangrijkste, bijblijven bij jouw concurrentie?

Om dit voor elkaar te krijgen is het heel erg belangrijk dat je over een website beschikt. Eigenlijk kan een bedrijf tegenwoordig niet zonder. Gelukkig staan onze ICT’ers klaar om jou te helpen!

BlueBird Media B.V. - Website op maat

Wat is website development?

De definitie van website development staat niet vast. Sommige bedoelen hiermee het vormgeven van de front-end van de website. Met andere woorden hetgeen dat je als bezoeker ziet. Andere gebruiken een bredere definitie, volgens hen valt ook de ontwikkeling van de back-end hieronder, de achterliggende processen, oftewel het echte programmeerwerk. Wij bedoelen met website development beide, en refereren dus naar de voor- en achterkant van de website.

Het belang van een goede website

Tegenwoordig kun je eigenlijk niet zonder een website. Waarom is het zo belangrijk om een goeie site te hebben? Dit komt omdat online shoppen steeds belangrijker wordt. Steeds meer mensen kopen op het internet, en het aantal neemt alleen maar toe. Als jij alleen maar offline je producten en diensten aanbiedt, loop je een hele grote groep mensen mis. Wat kan leiden tot flink minder omzet.

Zelfs wanneer jij vooral offline verkoopt, moet je niet het belang van een website onderschatten. Mensen kopen niet alleen online, ze gebruiken het internet ook om informatie te vergaren, of reviews te lezen. Wanneer jij geen online aanwezigheid hebt, zullen ze je niet snel vertrouwen, en de voorkeur geven aan een concurrent.

Er zijn nog een aantal andere grote voordelen van een website. Je kunt bijvoorbeeld het gedrag van je klanten doormeten, waardoor je hele belangrijke en interessante informatie over je doelgroep kan krijgen. Verder kun je gemakkelijk communiceren met je klanten, en ook op een efficiënte wijze. Wanneer jij een FAQ plaatst, waar mensen antwoorden op veel voorkomende vragen kunnen lezen, zul je minder telefoontjes krijgen, wat veel tijd scheelt.

Tenslotte heb je een website nodig wanneer jij aan de slag wilt met allerlei belangrijke marketingactiviteiten zoals Google Ads, SEO, of Social Media advertenties. Zonder een goede website hebben dit soort inspanningen weinig zin.

WordPress- of HTML-website ?

BlueBird Media beschikt over een aantal hele ervaren en talentvolle ICT’ers. Daarom kunnen wij zowel WordPress- als HTML-websites maken. De eerste optie is vooral geschikt wanneer jij een goedkope site wilt hebben, die je daarna zelf kunt onderhouden. Een HTML-website is in sommige gevallen de veel betere optie. Je kunt met HTML namelijk alles maken wat je wilt, je hebt geen beperkingen zoals bij een WordPress website. Verder is je website een stuk beter beveiligd.

Klantcases

Wij hebben in ons meer dan tienjarige bestaan vele websites gemaakt. Het is moeilijk om uit deze reeks van successen een voorbeeld te kiezen dat er echt uitspringt, maar de website van Middag Leerdam is een project waar we erg trots op zijn. Deze tegelhandel wilde de online zichtbaarheid flink vergroten, om op die manier meer klanten aan te trekken. Tegelijkertijd wilde ze dat de website het luxe imago van hun tegelassortiment uitstraalde.

Wij hebben een mooie website gemaakt, met een luxueuze uitstraling. De klant voelt gelijk waar Middag Leerdam voorstaat wanneer je de website opent. Verder hebben wij ervoor gezorgd dat klanten nu online het assortiment kunnen zien en een offerte kunnen aanvragen. Waardoor Middag Leerdam een bredere doelgroep kan aanspreken en meer klanten kan aantrekken.

Omdat Middag Leerdam nu een website heeft, is het eveneens mogelijk om Google Ads te draaien, en zoekmachineoptimalisatie te verzorgen. Wij doen dit eveneens voor Middag Leerdam, wat nog meer klandizie oplevert!

De aanpak van BlueBird Media B.V.

BlueBird Media B.V. is de perfecte partner wanneer jij een nieuwe website wilt. Ons ICT-team is zeer deskundig met een schatkist aan kennis over programmeren.

Vanwege onze expertise zijn wij in staat om vele verschillende websites te creëren. Wij hebben dus altijd een website die past bij jouw bedrijf en budget. Heb jij een start-up met weinig startkapitaal? Dan kunnen onze ICT’ers snel en voordelig een WordPress website voor je bouwen. Heb jij daarentegen een groot bedrijf, en wil je flink investeren in een hele sterke site? Ook dan kun je op ons rekenen wat website development betreft.

Een ander groot voordeel, wij hebben eveneens een uitstekend marketingteam. Onze websites worden daarom ook altijd goed gebouwd vanuit een marketing en sales perspectief. Op die manier wordt je website een stuk effectiever. Verder kun je gelijk beginnen met online marketing zoals Google Ads of Social Media advertenties, er hoeven niet achteraf nog allerlei grote aanpassingen gedaan worden.

Veel andere marketingbureaus hebben niet zo’n sterke ICT-afdeling, en veel ICT bedrijven beschikken niet over veel marketing kennis. Bij ons krijg je dus het beste uit twee werelden!

Klinkt dit interessant? Wil jij je website door ons laten verzorgen? Neem dan vooral contact op, het is vrijblijvend!

Onze domein extensies

.NL

€ 10,99

per jaar

.COM

€ 15,99

per jaar

.EU

€ 14,99

per jaar

.BE

€ 9,99

per jaar

.ORG

€ 14,99

per jaar

.INFO

€ 24,99

per jaar

.GLOBAL

€ 64,99

per jaar

.DE

€ 9,99

per jaar

.NET

€ 19,99

per jaar

.ES

€ 9,99

per jaar

.FR

€ 9,99

per jaar

.NU

€ 19,99

per jaar

.ONLINE

€ 34,99

per jaar

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane