Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom
Social Media ads?

Wil jij goedkoop meer merkbekendheid genereren? Of heel gericht een bepaalde doelgroep bereiken? Websitebezoekers die niets gekocht hebben nogmaals benaderen?

Dit is allemaal mogelijk wanneer je gebruik maakt van Social Media advertenties. Deze ads kunnen extreem effectief zijn. Echter, het is wel belangrijk dat je begrijpt wat de sterke punten zijn van Social Media ads, en hoe je dit kunt benutten. Onze werknemers staan klaar om je hierbij te helpen!

BlueBird Media B.V. - Social Media Adverteren

Waar gebruik je Social Media Ads voor?

Het concept van Social Media ads is simpel, het zijn advertenties die op Social Media vertoond worden. Het kan hierbij gaan om Facebook, Instagram en meer. Iedereen begrijpt wat deze advertenties inhouden, echter, weinig mensen weten hoe ze goed gebruik kunnen maken van deze ads.

Wanneer je meer merkbekendheid wilt genereren, dan zijn platforms zoals Facebook en Instagram erg geschikt. Je kunt namelijk goedkoop heel veel mensen bereiken. Heb jij een start-up bedrijf? Dan zijn deze ads een goede optie. Ook voor de wat meer gevestigde bedrijven blijven Social Media ads interessant. Mensen hebben over het algemeen 7 ‘touch points’ nodig in de ‘customer journey’ voordat ze overgaan tot een aankoop. Met Social ads kun je dus goedkoop al wat interesse opwekken bij toekomstige klanten.

Het is ook mogelijk om meer leads en sales te krijgen. Een beproefde methode om dit voor elkaar te krijgen is retargeting. Je laat mensen die je website al eens bezocht hebben een advertentie zien, op basis van de pagina’s die zij bezocht hebben. Mensen zijn veel eerder geneigd om wat te kopen op basis van deze ads, omdat ze je merk en bedrijf al kennen.

Gebruik de diensten van een professional

Je kunt enorm variëren in de content die je gebruikt om mensen te bereiken, er zijn eveneens ontzettend veel mogelijkheden om de juiste doelgroep te kiezen. Aan de ene kant is dit positief, aan de andere kant zie je soms door de bomen het bos niet meer.

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste strategie en de uitvoering hiervan. Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten daadwerkelijk rendement behalen. Je kunt wel altijd zelf bepalen hoeveel budget je besteedt, dit heb je dus volledig in eigen hand. Een ander groot voordeel van Social Media ads!

De aanpak BlueBird Media B.V.

Bluebird Media maakt altijd gebruik van een persoonlijke aanpak, waarbij veel waarde wordt gehecht aan het oordeel van het bedrijf waar wij mee samenwerken. Wij zijn van mening dat de beste marketing tot stand komt wanneer er een goede wisselwerking plaats vindt. Wij zullen dus altijd beginnen met een uitgebreid intakegesprek, om jouw bedrijf beter te leren kennen. Wanneer wij de doelgroep en jouw ‘unique selling points’ goed kennen, kunnen wij betere advertenties en campagnes ontwikkelen.

Wij zijn al 10 jaar actief in de marketingwereld, deze opgedane ervaring zetten we graag in om jou zo goed mogelijk te helpen. Hierbij gebruiken wij altijd een resultaatgerichte aanpak. Wij willen dat de Social Media campagnes onze klanten echt wat opleveren. Alleen op die manier zet je een vruchtbare en langdurige samenwerking op, waar wij altijd naar streven.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op, dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane