Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom
bedrijfsvideo?

Wil jij aan je merkbekendheid werken? De aandacht van websitebezoekers grijpen? Een betere ‘customer experience’ creëren? En op die manier meer klanten aantrekken en houden?

Tegenwoordig is er heel veel informatie op het internet. Mensen zijn hierdoor erg kieskeurig, als ze niet gelijk iets zien wat hen bevalt, zijn ze weg. Een bedrijfsvideo is de perfecte manier om de juiste aandacht te krijgen.

BlueBird Media B.V. - Bedrijfsvideo

Wat is bedrijfsvideo en wat zijn de voordelen?

In een bedrijfsvideo communiceer je op een korte maar krachtige manier het verhaal achter jouw bedrijf, merk of product. Je laat dus zien wie je bent, wat je doet, waar je voor staat, waar je goed in bent en wat een klant aan jou heeft. Je hebt veel vrijheid bij het maken van een bedrijfsvideo. Er is niet één weg die naar Rome leidt. Je kunt dus op verschillende manieren succes hebben. Het is wel belangrijk dat je gelijk de aandacht van de kijker vastgrijpt, en meteen je boodschap overbrengt. Zoals we al eerder zeiden, de aandachtspanne van de gemiddelde kijker op het internet is erg kort.

Je kunt een goede bedrijfsvideo op verschillende manieren inzetten. Allereerst is het een handige tool om aan je merkbekendheid te werken. Je kunt een goede video gebruiken voor allerlei marketingcampagnes. Een van de beste manieren om je merkbekendheid te vergroten is een videocampagne op YouTube of Social Media. Je betaalt hier namelijk maar een paar cent per view. Je kunt dus met heel weinig geld, heel veel mensen bereiken! Met een goede video kun je gelijk de aandacht van de kijker vastgrijpen en de emoties raken, waardoor ze je sneller zullen onthouden.

Een andere wijze om video in te zetten, is op je website. Video kan op verschillende manieren iets toevoegen aan je site. Ten eerste zorgt het ervoor dat bezoekers langer blijven rondhangen op je website. De meeste mensen kijken liever een video dan dat ze een tekst lezen. Je verbetert dus de gebruikersvriendelijkheid. Dit is niet alleen goed voor je klanten, ook Google waardeert het als de gebruikersvriendelijkheid hoog is. Zij zullen je website dan hoger ranken in hun zoekmachine. Het is erg voordelig wanneer je hoger rankt, omdat meer mensen je website vinden.

Een video is ook erg bruikbaar om informatie te geven over je diensten en producten. Vooral wanneer je een wat ingewikkelde service aanbiedt kan dit erg handig zijn. Met video kun je iets veel makkelijker en begrijpelijker uitleggen. Een bedrijfsvideo is ook erg handig om een bepaalde sfeer of uitstraling over te brengen. Dit kan allemaal bijdragen aan een betere website, en uiteindelijk een hogere omzet!

De aanpak BlueBird Media B.V.

BlueBird Media heeft ervaren designers in huis, met ook een specialist op het gebied van fotografie en film. Wij kunnen dus zorgen voor een kwalitatief hoogstaand product. Wij zorgen ervoor dat zowel het camerawerk als de montage perfect verzorgd wordt.

Bijkomend voordeel is dat wij niet alleen beschikken over een ervaren fotograaf/filmer, maar ook over een uitstekend marketingteam. Onze marketeers zullen ervoor zorgen dat de video effectief is. Dat wil zeggen, zij zullen adviseren over de inhoud, en hoe je hiermee je klant het beste kan aanspreken en helpen. Ze zullen ook tips geven over de kanalen waar je de video het best kunt inzetten. Wanneer je dit verlangt kunnen ze zelfs een advertentiecampagne opzetten aan de hand van de video. Op die manier weet je zeker dat de video je daadwerkelijk wat oplevert!

Lijkt een bedrijfsvideo jou wel wat? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane