Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Search Engine
Advertising

Wil jij goedkoop meer merkbekendheid genereren in een snel tempo? Of heel gericht een bepaalde doelgroep bereiken? Websitebezoekers die niets gekocht hebben nogmaals benaderen?

Dit is allemaal mogelijk wanneer je gebruik maakt van SEA (Het adverteren op Google en Bing). Deze ads kunnen extreem effectief zijn. Echter, het is wel belangrijk dat je begrijpt wat de sterke punten zijn van SEA oftewel Search Engine Advertising en hoe je dit kunt benutten. Onze werknemers staan klaar om je hierbij te helpen!

BlueBird Media B.V. - Search Engine Advertising

Waar gebruik je SEA voor?

Het concept van SEA, het zijn advertenties die op de zoekmachine bovenaan vertoond worden. Het kan hierbij gaan om Google en Bing. Iedereen begrijpt wat deze advertenties inhouden, echter, weinig mensen weten hoe ze goed gebruik kunnen maken van deze ads.

Wanneer je meer merkbekendheid wilt genereren, dan zijn platforms zoals Google en Bing erg geschikt. Je kunt namelijk tegen een tarief heel veel mensen bereiken. Heb jij een start-up bedrijf? Dan zijn deze ads een goede optie. Ook voor de wat meer gevestigde bedrijven blijven SEA interessant. Mensen hebben over het algemeen 7 ‘touch points’ nodig in de ‘customer journey’ voordat ze overgaan tot een aankoop. Met SEA kun je dus versneld interesse opwekken bij toekomstige klanten.

Het is ook mogelijk om meer leads en sales te krijgen. Een beproefde methode om dit voor elkaar te krijgen is retargeting. Je laat mensen die je website al eens bezocht hebben een advertentie zien, op basis van de pagina’s die zij bezocht hebben. Mensen zijn veel eerder geneigd om wat te kopen op basis van deze ads, omdat ze je merk en bedrijf al kennen.

Gebruik de diensten van een professional!

Je kunt enorm variëren in de content die je gebruikt om mensen te bereiken, er zijn eveneens ontzettend veel mogelijkheden om de juiste doelgroep te kiezen. Aan de ene kant is dit positief, aan de andere kant zie je soms door de bomen het bos niet meer.

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste strategie en de uitvoering hiervan. Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten daadwerkelijk rendement behalen. Je kunt wel altijd zelf bepalen hoeveel budget je besteedt, dit heb je dus volledig in eigen hand. Een ander groot voordeel van SEA!

De aanpak van BlueBird Media B.V.

BlueBird Media maakt altijd gebruik van een persoonlijke aanpak, waarbij veel waarde wordt gehecht aan het oordeel van het bedrijf waar wij mee samenwerken. Wij zijn van mening dat de beste marketing tot stand komt wanneer er een goede wisselwerking plaats vindt. Wij zullen dus altijd beginnen met een uitgebreid intakegesprek, om jouw bedrijf beter te leren kennen. Wanneer wij de doelgroep en jouw ‘unique selling points’ goed kennen, kunnen wij betere advertenties en campagnes ontwikkelen.

Wij zijn al 10 jaar actief in de marketingwereld, deze opgedane ervaring zetten we graag in om jou zo goed mogelijk te helpen. Hierbij gebruiken wij altijd een resultaatgerichte aanpak. Wij willen dat de SEA campagnes onze klanten echt wat opleveren. Alleen op die manier zet je een vruchtbare en langdurige samenwerking op, waar wij altijd naar streven.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op, dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Onze diensten

BlueBird Media B.V. - Officiële Google Ads partner

Officiële Google Ads partner

Door onze vele jaren ervaring en grote hoeveelheid campagnes gedraaid te hebben, zijn wij een officieel Google Ads partner. Dit houdt in dat wij ervaring hebben met adverteren.

Gecertificeerde specialisten

Onze marketeers hebben de certificaten van Google behaald. Met deze skills en ervaring kan BlueBird Media haar klanten naar de next level brengen.
BlueBird Media B.V. - Gecertificeerde specialisten
BlueBird Media B.V. - 10 jaar ervaring

10 jaar ervaring

Pfoe 10 jaar. Dat is een lange tijd om ervaring en skills op te bouwen. Die skills hebben wij allemaal en laten we ook merken in onze marketingcampagnes.

Bewezen trackrecord

Meten = weten. Zonder grondige analyses en testen zouden we niet weten waar we moeten starten. Daarom kijken we altijd terug en reflecteren wat beter had gekund voor in de toekomst.
BlueBird Media B.V. - Bewezen trackrecord
BlueBird Media B.V. - Goed klantencontact

Goed klantencontact

Sta je dan, als 20e in de wachtrij bij een bedrijf. Niet bij BlueBird Media B.V.. Hier krijg je altijd een persoonlijke ervaring en luisteren we altijd mee met wat u wilt.

Meetbaar resultaat

Zonder te meten weet je niet waar je staat. Dit is zeer belangrijk in de online wereld en dit doet BlueBird Media B.V. altijd.
BlueBird Media B.V. - Meetbaar resultaat

Hoe wij het doen

Voor elke campagne hoort een sterk plan. Dit is key in elke marketingcampagne en ook dus voor SEA. Na we het plan besproken en aangepast te hebben naar de wens van de klant, gaan wij hem uitvoeren. Binnen no-time is er een resultaat en dit meten wij zorgvuldig. Zo ontzorgen wij onze klanten.

De intake

We gaan het plan bespreken en een stip op de horizon zetten met een bakje koffie.

BlueBird Media B.V. - De intake

Data analyseren

Met het idee gaan wij data vergaren en hierop inspelen om tot de juiste positie te komen.

BlueBird Media B.V. - Data analyseren

Strategie bepalen

Met de geanalyseerde data bepalen we een strategie om toe te passen op jouw doelgroep.

BlueBird Media B.V. - Strategie bepalen

Optimaliseren en ontzorgen

Wij houden de campagnes bij en ontzorgen wij jou volledig zodat jij er geen omkijken naar heb.

BlueBird Media B.V. - Optimaliseren en ontzorgen

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane