Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom
zakelijke e-mail?

Wil jij professioneel overkomen? Hetzelfde contactpersoon hebben voor dingen als hosting, je website en je e-mail?

Dan is het een goed idee om ons jouw zakelijke e-mail te laten regelen.

BlueBird Media B.V. - Zakelijke e-mail

De voordelen van zakelijke e-mail

Het is een enorm voordeel wanneer jij een e-mail kan versturen die eindigt met je eigen domeinnaam (de naam van je website) en waar idealiter ook je bedrijfsnaam in voorkomt. Het oogt een stuk professioneler dan een e-mailadres dat eindigt op @hotmail.com of iets dergelijks.

Je kunt ook verschillende mailadressen creëren, die elk hun eigen functie hebben. Bijvoorbeeld contact@jouwbedrijf.nl of support@jouwbedrijf.nl, op die manier wordt er een scheiding aangebracht in de e-mails die je ontvangt wat heel handig kan zijn in de afhandeling. Je kunt bijvoorbeeld klantenklachten en leads op deze wijze beter apart behandelen. Dit komt de efficiëntie en de overzichtelijkheid ten goede.

Het is ook nog eens heel erg handig omdat je mailtjes op deze manier veel herkenbaarder zijn. Men ziet gelijk de naam van je bedrijf, waardoor de kans veel minder groot is dat je mails ongeopend blijven of in de spam belanden.

De aanpak van BlueBird Media

Wil jij een professioneel zakelijk mailadres hebben? Wij raden je aan om met ons in zee te gaan. Vooral wanneer je al gebruikt maakt van sommige van onze andere diensten zoals hosting, of webdevelopment. Op deze manier heb je namelijk één aanspreekpunt, wanneer er een probleem ontstaat is het dus veel makkelijker om de oorzaak te achterhalen en dit te verhelpen. Op die manier word je zoveel mogelijk ontzorgt, en kan jij je focussen op het runnen van je bedrijf.

Verder werken onze servers op groene stroom. Veel mensen zijn erg begaan met het klimaat en willen hun steentje bijdragen met betrekking tot klimaatverandering. Wanneer je met ons zaken doet zorg je ervoor dat er minder CO2 wordt uitgestoten. Kiezen voor BlueBird Media is dus verstandig wanneer je dit belangrijk vindt. Tevens zorgen wij ervoor dat jouw e-mail goed beveiligd is.

Heb je interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane