Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom content
marketing?

Wil jij een ijzersterke site die vele bezoekers trekt? Wil jij dat websitebezoekers omgezet worden in loyale klanten? Om dit mogelijk te maken heb je goede content nodig. Content is King!

De juiste content is dus heel belangrijk, maar helaas is het niet zo makkelijk om dit te creëren. Wij hebben echter een breed team met specialisten op het gebied van marketing, design en webdevelopment. Wij zijn daarom perfect in staat om dit voor je te regelen!

BlueBird Media B.V. - Content marketing

Wat is content marketing ?

Content marketing is een heel breed begrip, waar veel onder valt. De teksten op je website bijvoorbeeld (zoals SEO-landingspagina’s of productomschrijvingen), maar ook brochures of e-books die je kunt downloaden. Blogs zijn eveneens een belangrijke vorm van contentmarketing. Met content wordt echter niet alleen het geschreven woord bedoeld. Afbeeldingen, infographics en video’s vallen hier ook onder.

Je kunt met de juiste content heel veel verschillende doelen bereiken. Het kan ingezet worden voor SEO-doeleinden, dus om makkelijker gevonden te worden. Echter, goede content kan ook helpen om je conversies te optimaliseren. Een mooie, duidelijke en beschrijvende tekst waarin je de pluspunten van je bedrijf of product op een rijtje zet, zal websitebezoekers eerder overhalen om wat van jou te kopen. Goede afbeeldingen en video’s kunnen hier ook aan bijdragen. Er zijn natuurlijk nog veel meer doeleinden waar je content voor in kunt zetten, je merkbekendheid vergroten of de juiste leads vergaren bijvoorbeeld.

Hoewel het schrijven van teksten het belangrijkste onderdeel van content marketing is, zijn afbeeldingen en video’s eveneens van belang. Ons team bestaat uit marketeers, copywriters, designers en webdevelopers. Wij kunnen dus elk aspect van content marketing aanpakken, waardoor we een consistent en compleet resultaat kunnen garanderen. Het is bijvoorbeeld erg handig dat, wanneer onze ICT’ers een website voor je hebben gemaakt, deze door ons team gelijk gevuld kan worden. Op die manier krijg je een compleet afgemaakte website, wat de bezoekers zeker zullen waarderen!

De aanpak van BlueBird Media

Wanneer jij goede content wilt, dan is Bluebird Media het bedrijf om zaken mee te doen. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in deze branche en hebben in de loop der jaren een duidelijke en doeltreffende strategie ontwikkeld om dit aan te pakken.

Wij bedenken, voordat wij beginnen met het produceren van content, altijd wat onze klant echt nodig heeft. Dit verschilt namelijk per bedrijf. Door een sterke analyse kunnen wij inschatten welke content het verschil kan maken. Wij denken niet alleen na over welke content te gebruiken, maar ook over de juiste kanalen. Op die manier betalen onze klanten alleen voor de productie van content waar zij echt wat aan hebben, iets wat hun bedrijf sterker maakt.

Vervolgens zal ons ervaren personeel zorgen voor een uitstekende uitvoering. Omdat wij veel verschillende specialisten in huis hebben, kunnen wij hele diverse content aanleveren, terwijl de consistentie van het merk wel gewaarborgd blijft.

Heb jij behoefte aan goede content? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij staan klaar om je te helpen. Samen waarde creëren is ons motto!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane