Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Maatwerk
applicaties

Maatwerk websites zijn een pakje apart in de online internetwereld. Vele bedrijven kiezen Wordpress of Magento voor het gemak en willen er niet veel opkijk naar hebben. Maar ben jij diegene die een unieke website wilt met alleen de functies en design die jij wilt? Dat is BlueBird Media B.V. voor jou!

BlueBird Media B.V. - Maatwerk applicaties

Maatwerk applicaties bij BlueBird Media B.V.

Maatwerk applicaties zijn websites die in eigen code geschreven zijn. Dus niet in Wordpress, Magento of Shopify. Puur eigen geschreven code. Voor bedrijven die graag hun eigen unieke uitstraling willen hebben en willen uitblinken tegenover anderen, dan is dit de optie voor jou. Met maatwerk applicaties gaan wij voor jou dé site neerzetten die jij wilt hebben. Wij ontzorgen je volledig en regelen alles van A tot Z.

Alle sites die BlueBird Media B.V. ontwikkeld zijn van te voren uitgedacht en gaan volledig via een zelf gemaakt design. Uiteraard in overleg met de klant. Je kan ervoor kiezen om ook een CMS (Content Management Systeem) te koppelen aan je website, het kan allemaal.

Het stappenplan van BlueBird Media B.V.

Als eerste moeten we in overleg een doel bepalen voor de website. Wat moet er gebeuren? Online verkoop, puur alleen een visitekaartje of misschien iets anders. Door een duidelijke stip op de horizon te zetten kunnen wij jou verder helpen met het ontwikkelen en doen we de volgende stap.

De volgende stap is het zoekwoordonderzoek. Hiermee bepalen we het concept catchy genoeg is en bepalen we de onderwerpen van de website. Uiteraard moet elke website een duidelijke structuur hebben en moet het niet té zijn waardoor potentiële klanten niet weten wat ze moeten doen.

Het ontwikkelen bij BlueBird Media B.V.

Nu gaan de programmeurs van BlueBird Media B.V. aan de slag en gaan ze samen met de designers een fantastische site realiseren. We zorgen dat alles van top tot teen is geregeld en bouwen ook de nodige tools in om de website te monitoren (b.v. Google Analytics). We gaan kijken welke kanalen we het meeste uit kunnen halen en bespreken dit met de klant.

Livegang bij BlueBird Media B.V.

Is de website naar wens? Top! Dan gaan we de website live zetten. Altijd een spannend moment, vooral de eerste keer. Maar geen zorg bij BlueBird Media B.V., wij ontlasten je hiermee en verzorgen een soepele en snelle livegang van je website. Eenmaal live? Dan begint het échte werk!

Onze domein extensies

.NL

€ 10,99

per jaar

.COM

€ 15,99

per jaar

.EU

€ 14,99

per jaar

.BE

€ 9,99

per jaar

.ORG

€ 14,99

per jaar

.INFO

€ 24,99

per jaar

.GLOBAL

€ 64,99

per jaar

.DE

€ 9,99

per jaar

.NET

€ 19,99

per jaar

.ES

€ 9,99

per jaar

.FR

€ 9,99

per jaar

.NU

€ 19,99

per jaar

.ONLINE

€ 34,99

per jaar

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane