Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Grafische
vormgeving

Wil jij dat klanten je bedrijf of merk beter onthouden? Wil je opvallen en gelijk een goede eerste indruk achterlaten?

Mensen hebben tegenwoordig maar kort ergens aandacht voor, vooral op het internet. Je wilt dus meteen de aandacht vastgrijpen. Een logo is daarom erg nuttig. Met een goed logo maak je gelijk duidelijk waar jouw bedrijf voorstaat, en zullen mensen je ook beter herinneren. Onze designers kunnen voor jou het perfecte logo maken!

BlueBird Media B.V. - Grafische Vormgeving

Wat is een logo?

Een logo is een grafische uiting die een bepaald merk, bedrijf of organisatie representeert. Er zijn heel veel verschillende logo’s, maar ze hebben een aantal dingen gemeen. Het belangrijkste: een logo moet goed duidelijk maken waar een bedrijf, merk of organisatie voorstaat. Een merk heeft bijvoorbeeld bepaalde ‘brand associations’, dingen die gelijk in gedachten opkomen wanneer mensen in aanraking komen met dit merk. Deze ‘associations’ vormen samen een ‘brand personality’. Een goed logo straalt deze ‘brand personality’ uit, waardoor klanten gelijk weten waar ze aan toe zijn. In de huidige vluchtige maatschappij is dit extreem belangrijk.

Verder zorgt een goed logo ervoor dat klanten je beter herinneren. Waarom is dit van belang? Je wilt zo lang mogelijk in de gedachte van je (mogelijke) klanten blijven. Wanneer dit het geval is zullen bestaande klanten namelijk eerder terugkeren om opnieuw een aankoop te doen. Mensen die wel eens in aanraking zijn gekomen met je bedrijf, maar niks gekocht hebben, zijn makkelijker opnieuw te benaderen wanneer ze je nog herkennen. Op deze wijze is het mogelijk om bepaalde consumenten alsnog om te zetten tot klant. Onthoudt dat er meestal 7 ‘touch points’ nodig zijn in de ‘customer journey’ voordat iemand overgaat tot een aankoop. Een logo dient ook als een kwaliteitsstempel, wanneer klanten dit zien vertrouwen ze je meer. Vertrouwen is heel belangrijk wanneer je iets wilt verkopen.

Onze designers zijn erg bedreven in het ontwerpen van het juiste logo, en begrijpen ook de doelen die een goed logo kan dienen. Zij ontwerpen daarom altijd relevante en effectieve logo’s.

Klantcase

Wij hebben voor BDM Automotive een fraai logo gemaakt. Dit bedrijf had nog geen logo, en benaderde ons om er een te ontwerpen. Wij hebben eerst uitvoerig gesproken met de eigenaar om vast te stellen wat de belangrijkste ‘brand associations’ van zijn bedrijf zijn. Hij voert werkzaamheden uit en verkoopt auto’s uit voornamelijk het hogere segment. Het logo moest dus aan de ene kant luxe zijn, en aan de andere kant een professionele en gedegen service uitstralen. Vandaar dat we voor de kleur goud gekozen hebben en de slogan ‘high performance service’ in het logo verwerkt hebben.

BDM Automotive was erg tevreden. Hij verzekerde ons dat klanten nu meteen goed begrijpen waar zijn bedrijf voorstaat. Dit is vooral erg belangrijk op het internet, waar iedereen content erg vluchtig bekijkt. Verder is het een opvallend logo wat goed in het geheugen blijft hangen, zodat mensen zijn ‘business’ blijven herinneren, wanneer ze het eenmaal gezien hebben.

De aanpak BlueBird Media B.V.

Onze designers hebben veel ervaring waardoor hun werktempo erg hoog ligt, dit is voor de klant voordelig, aangezien we een uurtarief hanteren. Wij kunnen zo scherpe tarieven aanbieden. Het is natuurlijk ook fijn voor de klant dat zij snel over hun logo kunnen beschikken. Wij leveren het eerste ontwerp van het logo gelijk in kleur zodat men meteen kan zien of het bevalt. In principe kan het proces binnen een dag al geregeld zijn. Verder zorgen onze designers voor een kwalitatief hoogstaand logo, dat de essentie van het bedrijf of merk goed verbeeldt.

Wil jij ook een logo? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane