Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom
bedrijfsfotografie?

Wil jij werken aan de online uitstraling van je bedrijf? Professioneel overkomen? En tegelijkertijd ook wat doen aan je merkbekendheid?

Dat is mogelijk wanneer je bedrijfsfotografie gebruikt. Iedereen kan een foto maken, maar het maken van een goede foto, daar heb je toch echt een professional voor nodig. Wij helpen je graag!

BlueBird Media B.V. - Bedrijfsfotografie

Wat is bedrijfsfotografie en wat zijn de voordelen?

Bedrijfsfotografie valt onder de categorie zakelijke fotografie. Het doel is om het bedrijf vast te leggen. Het kan gaan om het personeel, de producten, de locatie en meer. Echter, het draait niet alleen om het fotograferen van verschillende bedrijfselementen, je wilt ook dat de foto’s een bepaalde uitstraling hebben die passen bij het bedrijf. Het fotomateriaal moet het bedrijfsimago goed overbrengen en versterken.

Goede bedrijfsfotografie kan jouw ‘business’ op verschillende manieren helpen. Ten eerste, mensen hebben op het internet een hele korte aandachtspanne. Ze bekijken je website een paar secondes en gaan dan weer weg. Je wilt dus meteen de aandacht vastgrijpen, goed duidelijk maken wat het imago van je bedrijf is, en wat voor waarde jij aan de klant kan leveren. Een goede bedrijfsfotograaf heeft de vaardigheden om dit te doen.

Natuurlijk helpt goede bedrijfsfotografie ook om het conversiepercentage van jouw website te verhogen. Bezoekers zullen eerder wat kopen wanneer je mooie foto’s van je producten op de website plaatst. Wanneer jij een professionele en aangename foto van je team op je website hebt staan, dan zullen ze ook eerder langskomen in je winkel.

Tenslotte kun je de foto’s eveneens voor andere doeleindes gebruiken. Niet alleen voor je website, maar ook voor advertenties op Social Media bijvoorbeeld. Een goede foto heeft een enorme impact op het succes van een advertentiecampagne. Met een mooie foto kun je namelijk heel snel de juiste boodschap overbrengen. Je kunt zo goed werken aan je merkbekendheid, en het aantrekken van nieuwe klanten.

De aanpak BlueBird Media B.V.

Wij zien het maar al te vaak, bedrijven die zelf hun foto’s maken, gewoon met een mobieltje. Deze foto’s zien er vaak erg onprofessioneel uit, wat afbreuk doet aan de website. Een kleine investering in een professionele fotograaf is een enorme verbetering voor je website. Iets waar je soms jarenlang van kan genieten.

De fotograaf van Bluebird Media houdt rekening met lichtval, de juiste compositie, en het bewerken van het fotomateriaal. Dit leidt tot een heel mooi eindresultaat. Onze ervaren marketeers kunnen tegelijkertijd advies geven over het gebruik van de foto’s. Op die manier wordt dit middel op een effectieve wijze ingezet, zodat je er echt wat aan hebt en het wat oplevert.

Lijkt je dit interessant? Neem dan contact op!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane