Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom een
brandbook?

Wil jij een sterk merk opbouwen? Een merk dat mensen gelijk herkennen, en waar ze positieve associaties bij hebben?

Om dit te bereiken is het heel handig om een brandbook te hebben. Dit helpt om consistentie aan te brengen in je designs en marketing. Met een brandbook kan je op een efficiënte manier aan je merkbekendheid werken.

BlueBird Media B.V. - Brandbook

Wat is een brandbook ?

Wat is dat nou precies, een brandbook? Hierin wordt beschreven wat de belangrijkste waardes zijn die je merk vertegenwoordigt (brand identity), en richtlijnen hoe deze naar buiten uit gecommuniceerd moeten worden. Dit samen wordt ook wel als de huisstijl omschreven. De richtlijnen gaan over het te gebruiken lettertype, kleurgebruik, en andere dingen zoals het logo.

Wat is het nut van een brandbook? Het belangrijkste is dat je hiermee ervoor kan zorgen dat al je marketing uitingen consistent zijn. Iedereen in het bedrijf neemt het brandbook als basis voor de communicatie uitingen. Hierdoor zal iemand die de social media verzorgt eenzelfde stijl hanteren als een ander persoon die bijvoorbeeld op Google adverteert.

Dit is erg belangrijk omdat je daardoor beter herkenbaar bent. Je wilt altijd zo goed mogelijk herkenbaar zijn omdat je daarmee meer kans hebt om de aandacht vast te houden. Verder ben je er op deze manier zeker van dat je altijd dezelfde merkwaardes communiceert. Hierdoor kan de klant niet in verwarring raken.

Tenslotte kan je met behulp van een brandbook erg efficiënt werken. Wanneer je wat inspiratie nodig hebt kun je gewoon naar het boek kijken. Verder hoeven mensen niet opnieuw het wiel uit te vinden. Je hoeft niet steeds na te denken over je ‘brand identity’, dit ligt al vast. De designers en marketeers kunnen dus direct aan de slag gaan, wat heel veel tijd en geld scheelt.

De aanpak van BlueBird Media

Wanneer jij een brandbook wilt hebben, gaan we snel aan de slag. Onze designers zijn erg ervaren waardoor ze op een hoog tempo werken. Het voordeel hiervan is dat het werk snel geleverd wordt. Een ander bijkomend voordeel: de prijzen zijn voordelig, aangezien er op uurtarief gewerkt wordt.

Wij hanteren verder een persoonlijke en aangename benadering. Wij vinden de communicatie met de klant erg belangrijk. Vooral bij iets als het creëren van een brandbook. Het is van vitaal belang dat wij nauw samenwerken met elkaar, zodat we de kernwaarden van jouw bedrijf goed begrijpen, waardoor we een uitstekend en relevant brandbook kunnen afleveren.

Zou jij graag een brandbook willen voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op, wij staan paraat om je te helpen!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane