Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom
e-mailmarketing?

Wil jij een hoog return on investment behalen met je marketingactiviteiten? Weinig geld uitgeven maar er wel veel voor terugkrijgen? Dan is e-mailmarketing iets voor jou.

Met e-mailmarketing benader je klanten uit je mailinglist. E-mail is een van de effectiefste vormen van marketing. Wij helpen je graag om hier een succes van te maken!

BlueBird Media B.V. - E-mailmarketing

Wat is e-mailmarketing?

De naam zegt het eigenlijk al. Met e-mailmarketing benader je klanten per e-mail. Voordat je dit kunt doen moet je een mailadres hebben. Het gaat hier dus vaak om bestaande klanten, of om mensen die tenminste een leadformulier hebben ingevuld. Deze mensen hebben al eens interesse getoond in jouw bedrijf, vandaar dat zij veel eerder geneigd zijn om een aankoop te doen. Het conversiepercentage is erg hoog, een stuk hoger dan bij bijvoorbeeld advertenties op Facebook of Google Ads. Dit is ook te verklaren doordat mensen hun e-mails vaak lezen, in tegenstelling tot advertenties, waar veel mensen vaak totaal geen aandacht aan besteden.

Een ander enorm voordeel van e-mailmarketing: het kost amper geld. Je hoeft namelijk geen geld te geven aan platforms zoals Facebook, je kunt jouw doelgroep direct bereiken. Door het hoge conversiepercentage en de lage kosten kun je een erg hoog ROI (return on investment) behalen. Deze ‘metric’ is uiteindelijk het belangrijkste. Het geeft aan hoeveel winst je behaalt, en hier doe je het voor als ondernemer.

Zijn er dan ook nadelen? Helaas, is er wel een factor die e-mailmarketing bemoeilijkt. Je moet namelijk wel over genoeg e-mailadressen beschikken. Deze krijg je niet zomaar. Wij kunnen je helpen bij het opbouwen van een goeie en uitgebreide mailinglist. Verder kunnen we ervoor zorgen dat de mensen op deze lijst relevante mails ontvangen, die mensen aanzetten een aankoop te doen.

De aanpak BlueBird Media B.V.

Wij leveren altijd een aanpak op maat. Dat houdt in dat wij nauw overleg hebben met onze cliënten om hun klanten zo goed mogelijk te leren kennen. Op die manier kunnen wij de beste mails opstellen. Wij gebruiken e-mail vaak om bestaande klanten op de hoogte te brengen van aanbiedingen of nieuwe producten, dit verschilt echter per bedrijf. Het is ook mogelijk om je mailinglist in verschillende segmenten op te delen, en ervoor te zorgen dat iedereen een gepersonaliseerde mail ontvangt.

Bij ons draait het altijd om het eindresultaat, wij meten wat het werk oplevert. Doormiddel van optimalisatie zorgen we ervoor dat dit proces constant verbeterd wordt. Op die manier haal je het meest uit je e-mailmarketing!

Klinkt dit interessant? Je kunt geheel vrijblijvend contact opnemen. Wij willen je graag helpen!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane