Google Reviews op basis van 18 Google Reviews
| |

Waarom een
visitekaartje?

Wil jij een groot zakelijk netwerk opbouwen? Wil je op een gemakkelijke manier gegevens uitwisselen? Ervoor zorgen dat zakelijke relaties je onthouden?

Een visitekaartje is een handig hulpmiddel om dit voor elkaar te krijgen. Onze designers creëren mooie en onvergetelijke visitekaartjes die echt indruk maken!

BlueBird Media B.V. - Visitekaartjes

Wat is een visitekaartje en wat zijn de voordelen?

De meeste mensen weten natuurlijk wel wat een visitekaartje is. Het is een klein papiertje met contactgegevens die je aan mensen kunt overhandigen, zodat ze je herinneren en contact op kunnen nemen.

Sommige menen dat een visitekaartje niet meer relevant is, omdat we tegenwoordig over mobieltjes beschikken. Hier klopt helemaal niets van! Een visitekaartje kan nog steeds erg behulpzaam zijn.

Het is bijvoorbeeld de makkelijkste manier om contactgegevens uit te wisselen. Het gaat net wat sneller dan een mobiel nummer uitwisselen, en er is minder sprake van een psychologische barrière. Veel mensen zijn toch wat huiverig om een onbekende een nummer te geven of om er één te ontvangen. Verder werkt een visitekaartje altijd, de batterij kan nooit leeg raken zoals met een telefoon.

Een visitekaartje maakt ook een professionele indruk, vooral wanneer deze mooi ontworpen is. Met het juiste visitekaartje maak je gelijk duidelijk waar jouw bedrijf of merk voor staat. Je kunt het visitekaartje de juiste uitstraling geven.

Tenslotte is het erg voordelig dat een visitekaartje fysiek is. Het zal regelmatig voorkomen dat iemand niet gelijk geïnteresseerd is, maar op een later moment het kaartje opnieuw ziet in hun zak of in de kast, en dan alsnog besluit om contact op te nemen.

Het kost ook niet veel geld om kaartjes te maken.

Klantcase

Wij hebben voor CatchUp een heel mooi visitekaartje gemaakt. CatchUp is een schoenenwinkel in Utrecht. Ze verkopen bijzondere en exclusieve sneakers. Ze hebben een hip, jong en stoer imago. Wij wilden een visitekaartje maken met deze uitstraling. Daarom hebben we gekozen voor een strak en minimalistisch design. Een perfecte manier om de gewenste trendy en stoere ‘vibe’ over te brengen. Hun contactinformatie springt er ook echt uit, wat natuurlijk essentieel is bij een goed visitekaartje.

De aanpak BlueBird Media B.V.

Wanneer je een visitekaartje bij ons besteld, kun je rekenen op hoge kwaliteit. Daar zorgen onze ervaren designers wel voor! Wij hebben in de loop der jaren talloze visitekaartjes ontworpen. Een andere eigenschap die onze klanten erg waarderen: het tempo waar wij in werken. Het is mogelijk dat het werk binnen een dag af is. Een bijkomend voordeel, wij hanteren een uurtarief, dus vanwege ons hoge tempo kunnen wij ook voordelige prijzen hanteren.

Verder zorgen wij er altijd voor dat het visitekaartje past bij het imago en de uitstraling van het bedrijf. Op die manier krijg je een consistente merkbeleving. Door goed met de klant te overleggen weten we precies wat het kaartje moet uitstralen.

Wil jij een visitekaartje laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op om wat meer informatie te krijgen!

Onze blije klanten aan het woord

Nico Middag

Nico Middag, Middag Leerdam

"De jongens van BlueBird zijn top! Ze hebben een hele mooie website voor mij gemaakt. Ook helpen de marketeers mij met Google Ads en SEO. De designs zijn ook super. Ik hoef mij nergens druk om te maken!"

Jannis Karafillakis

Jannis Karafillakis, Vino E Pane

"BlueBird Media, een bedrijf waarbij je je binnen no-time thuis voelt. Na 2 jaar samenwerken kan ik zeggen dat het eerder als een familie aanvoelt dan een zakelijke samenwerking.
Er wordt naar je geluisterd en je wordt als “klant” gewaardeerd! Resultaten zijn zichtbaar.. een kwalitatief team wat er alles aan doet om doelstellingen te behalen!"

Dennis De Lijster

Dennis de Lijster, DDL Tuning

"BlueBird Media heeft mijn bedrijf heel goed geholpen. De website is erg professioneel gemaakt. Ze hebben ook veel verstand van SEO. Momenteel sta ik voor meerdere zoekwoorden op een nummer één positie!"

Deze bedrijven gingen je al voor

Badkamer Evolutie BDM Automotive Catch Up DDL Tuning De Nieuwe Pauw Dragon Town Middag Leerdam Restaurant Samen Vino E Pane